Kleur voor het gemoed

Dat gemoed dat evenredig onder nul zakt als er kleuren grijs in de lucht zijn en het net iets te lang nat is. Bij deze een boodschap voor de regenbuien: mijn regenput is vol, ga ergens anders uw gevoeg doen, daar waar de waterspiegels nog veel te laag staan bijvoorbeeld

Maar vanmorgen scheen de zon hier. Ik had een kleine boodschap te doen en verlengde de rit ernaartoe met wat kilometers. Vertrekken langs het kanaal, de Leie, en wat andere fietssnelwegen.

Ik was al vaak langs het skatepark gepasseerd en zag al eerder de street art dichtbij het fietspad. Het terrein helemaal bekijken deed ik nog niet, want oma e-bike 🙂 tussen de skaters ik weet niet of dat zo’n goeie match zou zijn.

Vanmorgen was er geen kat want schooldag. En kijk:

img_20200921_150638-collage

Dat die gasten droog kunnen skaten zie je hier, want dat park ligt onder de snelweg en de schilderijen sieren de steunpilaren van de brug:

img_20200929_092817-collage

Van zoveel kleur word ik op slag beter gezind.

En jullie?

21 reacties

    • Verbetering, dat hoor ik graag. De straat erlangs naar de brug van Bissegem is trouwens ook net helemaal vernieuwd. Compleet met breed fietspad aan beide kanten. Ik klaag niet.

      Like

  1. hihi oma e-bike tussen de skaters…nu fantaseer ik toch een youtube filmpje dat viraal gaat waar je eerst heel sukkelend per ongeluk op circuit komt maar je dan als superster opeens tot fietsstuntvrouw ontpopt en vlotjes wat ramps opspringt.

    de art is ook heel cool overigens

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s