Donald Dump

“Donaldje, ’t is nu genoeg geweest hé, nu mag Joetje de bal eens”

Met zo’n kinderachtig zinnetje zit ik al een paar uren in mijn hoofd.

Helaas is narcistische Trump geen Donaldje, en is zijn Supreme Court ondertussen met de juiste pionnen bevolkt om de bal van Joetje desnoods lek te prikken.

En mocht hij dan uiteindelijk toch die bal mogen houden, dan vraag ik me af welke Europese leider hem mouwvegend (want we moeten toch goeie vriendjes zijn met dat grote Amerika nietwaar) eerst zal feliciteren.

22 reacties

 1. Pff, zo spannend hè! Ik zag deze nacht verschillende getuigenissen van Amerikanen, aanhangers van hem. Ik snap niet dat je achter zo’n aap kunt staan. ’t Zal aan mij liggen zeker?

  Like

  • Tja, er zijn genoeg dommeriken en nog meer mensen die enkel aan hun kapitaal denken, ook al gaat het klimaat ondertussen naar de vaantjes. Alle aandelen in destructieve industrieën hebben het zowat goed gedaan de laatste jaren zeker?

   Like

 2. Ik weet niet zo veel over politiek maar wat ik niet snap is hoe het komt dat de democraten geen betere kandidaat hadden dan Joe Biden. Zijn er dan geen jongere ambitieuze kandidaten.?

  Like

  • Natuurlijk zijn die er, maar die hebben niet genoeg (kapitaal) steun achter zich om the run for president te doen. Nu zitten ze daar met hun hoogbejaarde, moreel ook niet onbesproken fossiel. Ik weet niet goed waar zijn running mate voor staat, maar stel dat hij zijn presidentschap niet uitdoet, dan is er wel uitzicht op een eerste vrouw als president die jonger is, dat vind ik wel een opsteker.
   Ik hoop dat Alexandria Ocasio-Cortez ooit de kans krijgt om een gooi te doen naar het presidentschap, die heeft tenminste wat in haar mars.

   Like

 3. Hoe iemand voor zo’n eikel kan kiezen, daar kan ik met mijn verstand niet bij. Maar dat heb ik wel vaker, ook hier in België. Hoe mensen met hun ogen open in zoiets kunnen trappen, echt, het wil er niet in.
  Miserie gaat het sowieso zijn, wie er ook wint.
  Het is daar echt wel verschrikkelijk om zeep.
  Ik word niet vrolijk van de wereld dezer dagen.

  Like

 4. Toen ik woensdagmorgen opstond en de voorlopige uitslagen zag, was ik een beetje flabbergasted.
  Maar toen ik een uur of twee later de beschikbare data zag, was ik er eigenlijk zeker van dat Joe het ging halen. Ik ben blij dat ik het bij het rechte eind had. Voor Amerika, en de wereld.

  Like

 5. Overwinning Biden is nu klaar als een klontje…maar het blijft akelig spannend. Ik heb schrik dat Trump nog een staatsgreep in zijn mars heeft of toch wil proberen. Die republicainse senatoren zijn te stil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s