Hij is weer voorbij die (mooie) zomer

… al geniet ik nog met volle teugen van de zonnige dagen die we de laatste tijd kregen. Voor we het weten zitten we immers in écht herfstweer met veel nattigheid en zo.

Mijn zomer 2021 zag er zo uit:

Gipsplaten, verf: teveel ** moe, te vaak ** fijne fietstochten alleen of met twee ** iets teveel verplaatsingen met de auto ** gewaardeerd worden op de vrijwillige job ** daar ook fijne mensen leren kennen ** een klein reisje naar Luxemburg ** veel wandelen en batterijen opnieuw opgeladen krijgen ondanks de inspanningen ** RIP Stippy, we vonden ze dood na het reisje ** mijn tuin, insert smiley met hartjesogen ** een nieuwe tuinbeurs ontdekken in Celles ** hoofdpijn en hartenpijn ** veel verwerken ** het verleden loslaten ** schaduwbaden (omdat ik geen zonneklopper ben) in de tuin ** veel bijen en vlinders ** weer familiefeesten ** cultuur in mijn stad ** rust vinden en goed voor mezelf zorgen ** de nieuwe (oude) hallkast ** diepe gesprekken voeren ** blauwe plekken (beetje lomp ik) ** bruine sproetenarmen ** vapeurs ** voetbaden met magnesiumzout ** luisterboeken en gelezen boeken ** tussen veel slechte nachten al eens een goeie nacht hebben ** teveel (maar het moet maar niet zo lekker zijn) zoetigheid ** …

Zoals je ziet, simpel leven, en dat helemaal niet erg vinden ook. Voor het tweede jaar op rij werd er ook niet deftig gereisd. Jammer maar first world problems, er zijn immers mensen die deze zomer hun huis zomaar verloren in de overstromingen. 

Volgend jaar beter voor iedereen dan maar?

 

 

19 reacties

  1. De eenvoud van het leven, zelfs de allerkleinste, is geen ellende, maar de basis van verfijning. Ik hou van de manier waarop jij in het leven staat. Waar geluk zit in kleine, eenvoudige en ogenschijnlijk onooglijke dingen, daar ben ik rotsvast van overtuigd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s