Satur9’s photo challenge (30)

De laatste opdracht in deze photo challenge mag over patronen gaan.

In plaats van in mijn archief te duiken ging ik zondag met dit doel op pad. Mooi weer, al teveel binnen gezeten die dag, hoofdpijn aan het krijgen, … kortom goed dat Anne me nog eens achter de veren zat. 🙂

Wie al ooit met de trein uit de richting Brussel of Gent naar Kortrijk is gekomen, heeft de beelden die ik hierna post al gezien want dit is vlakbij het station. Ik vind het een vrolijk binnenrijden van de stad.

Zoals de naam het doet vermoeden is ‘Vork’ een restaurant. Maar niet zomaar een eethuis. Het is een sociaal restaurant waar je naargelang je financiële situatie een dagschotel (soep, hoofdgerecht, koffie) kan eten voor €14, €7 (verhoogde tegemoetkoming), €2 (OCMW-klanten). Tevens worden er opleidingen gegeven voor keukenjobs en zaalpersoneel.

Voilà Anne, opdracht volbracht. Op mijn manier zonder ooit de pretentie te hebben van dat het beste te doen al heb ik wel geprobeerd om mijn best te doen. Ik kan je alleen maar bedanken voor die 30 opdrachten. Het was niet alleen fijn om zelf mee te doen, maar evengoed leuk om wat bij te leren qua fotografie en bij anderen te gaan kijken hoe zij de opdracht vorm gaven. 

Grote merci dus!

 

14 reacties

 1. Inderdaad vanop de trein al vaak gezien én bijna eens gaan eten met vriendin, tot er iets tussen kwam.
  Ik vind het prachtig.
  Wat ik me wel afvraag, is daar nog iets tussen al die kleuren?

  Like

  • Ik vermoed dat daar inderdaad nog een verdieping achter zit. Aan de uitstekende driehoek zijn alleszins ramen. Er zit ook een kinderdagverblijf in het gebouw. Misschien zitten die tussen de kleuren.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s