Herinneringen vastleggen met Fotocadeau.nl

Doet u nog iets met foto’s, behalve ze op de smartphone of computer stockeren? Ik te weinig.

Intenties zijn er genoeg geweest, mijn huis kwam immers als een blanco canvas met witte muren, daar mocht wel wat aankleding aan.

Al een paar keer zag ik via sociale media zeshoekige foto’s passeren die je dan mooi in collage aan de muur kon hangen. Ik bekeek dat vaak omdat ik dat mooi vond ogen, maar deed er nooit iets mee.

Tot nu.

Begin maart kreeg ik een vriendelijke mail van Eva van Fotocadeau.nl met de vraag of ik een samenwerking zag zitten. Ja dus, maar ik was toen net terug van Marseille en zou twee weken later naar Spanje vertrekken op fietsreis. Ik vroeg dus uitstel van executie, je kon nooit weten dat ik daar de foto van de eeuw zou nemen nietwaar?

Eens thuis werd procrastinatie mijn middle name en gebeurde er nog niets met foto’s. Ik wou ook een mooie foto van de kinderen en mij en van henzelf apart ook. Die kwamen in orde, en Bruno bezorgde zijn foto’s van onze reis (stukken beter dan mijn smartphonefoto’s). Ik kon eindelijk aan de slag.

Uiteindelijk plaatste ik vorige dinsdag mijn bestelling en op donderdag had ik die al in huis. Een beetje lomp geleverd door DPD, want aanbellen, direct op mijn voordeur bonken, al het pakje in de gleuf van mijn postbus persen en weer weg rijden tegen dat ik de deur kon openen. Maar gelukkig was er niets aan mijn foto’s.

Ze ophangen was geen klus, want de bevestigingsmaterialen (dubbelzijdige sterke tape, méér is niet nodig) zitten bij het pakket. De foto’s zijn licht maar kwalitatief. En ook mat, en dat vind ik het mooist!

Ik bestelde 8 stuks van 27x23cm, hing er 7 bij mij aan de muur en eentje gaf ik aan Bruno als herinnering aan onze fietsreis.

Met deze link kan je zelf aan de slag:

Een hexagon fotomuur maken met de producten van Fotocadeau

Het principe is simpel. Je kiest het formaat, laad foto’s op, een klein kind kan het.

Terwijl ik aan het bestellen was ben ik nog wat verder gaan neuzen op de website. Ik kwam o.a. bij een spatscherm uit die de achterwand van mijn saaie witte keuken wel wat zou kunnen opfleuren, maar gezien dat niet niks kost denk ik daar nog even over na.

Waar ik niet moet over nadenken is dit naambordje voor aan mijn voordeur:

screenshot_20220707-164709-1

Hier kan jij ook je ding doen daarmee:

Bij fotocadeau een eigen huisnummerbord ontwerpen

Ik bestelde het bordje nog niet, want ik heet uiteindelijk niet Vief, maar ik vind het wel een mooi gegeven.

Laat ik dan maar eindigen met het feit dat ik niet van plan ben om een commercieel blogger te worden, want ik ben nul commercieel. Maar dit cadeau vond ik te mooi om te laten liggen. Wat ik erover vertel is mijn eerlijke mening. Had het product tegengevallen, ik had het ook gezegd.

Dus merci aan Fotocadeau.nl, ik ben er blij mee!

13 reacties

  1. Ik zweer al jaren bij Albelli wegens hun quasi perfecte drukwerk, tal van hoogwaardige producten en hun snelle service. Bovendien is het een .be- en geen .nl-site. Yep, ik ben daar gevoelig aan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s