De woorden die passen bij de week

Meelevende collega

Ik vertel maandag over een date die ik vrijdag zou hebben, en vrijdag kreeg ik dit bericht. Meteen krijg je erbij hoe succesvol die date was. Liefste universum, heb ik nu de grootste creep meteen gehad?

screenshot_20221111-2052542

XXL treinrit en Happy Birthday

Oudste was woensdag jarig, de dag van de nationale staking. Maar er reden treinen, alleen niet zo rechtstreeks. Drieënhalf uur trein heen en terug, ik had dat er voor over om met de jarige uit eten te gaan, en de fraai verlichte Brusselse markt was een mooie bonus!

Vroege bloeier

De kerstcactus, kamerplantenliefde!

img_20221111_125904

Binnenkort met een nieuwe deur in huis vallen

Ik zoek vervanging voor de deur van de inkom naar de leefruimte. De vorige eigenaars lieten me immers een deur met kattenluik na. Origineel wou ik voor een zwarte stalen deur gaan, want dat vind ik zo mooi, maar dat zou te hard vloeken met de twee witte deuren die dan in de inkom zijn. Bijkomend zou ik de nieuwe deur graag aan de huidige scharnieren laten ophangen, dat spaart geld en veel breekwerk. Dat het een witte deur met glas moet zijn is een zekerheid, hoe ze er uiteindelijk zal uitzien zal een bezoek aan de showroom duidelijk moeten maken.

screenshot_20221112-193909-collage

Opinie waar voetbalfans ook wel eens mogen van wakker liggen

Zowel wat Freek als Eva zeggen is waar.

screenshot_20221112-111803

Liefde is liefde

Ik heb niets met miss/misterverkiezingen en ga dan ook kijken zoals naar het Songfestival, m.a.w. de uitslag is het enige wat me interesseert. Er zit familie een beetje te sterven in de zaal denk ik. En ik duim mee voor mijn neef!

img_20221112_195852

27 reacties

 1. Oei wat die date betreft, dat is toch wel schrikken. Een geluk dat je hem gevonden hebt via facebook, wat me niet echt evident lijkt.
  Wat de deuren betreft, de derde lijkt op die van ons, omdat ik van verandering hou vind ik de vierde de leukste😉.

  Like

 2. Laat de volgende date nu maar meteen raak zijn. Ik denk dat ik ook maar eens ga tindereren, want irl kom je ze inderdaad niet tegen.
  Dat Brussel de stad in vuur en vlam zet ondanks de energiecrisis is wellicht een goed voorteken.

  Like

 3. ooh, en ik maar hopen op leuke verhalen van minder leuke dates… Ik las ooit eens een blog van een madam die supergrappig kon schrijven over zo’n mislukte dates… Ze stopte er vrij snel mee omdat ze een relatie startte met … iemand die de blog las 🙂 Wie weet ..

  Geliked door 1 persoon

 4. Pppfff… nou ja, weer iets geleerd dus. Altijd iemand proberen te checken. Er is altijd wel iets (waars) te vinden op het www. Deed ik ‘vroeger’ ook bij sollicitanten. Dan kwam je vaak ook wel dingen tegen die ze in de sollicitatie liefst verzwegen… Erg benieuwd naar het vervolg!

  Like

  • Juister is het om te gewagen van lidcactus (Schlumbergera truncatus). 😉
   De volksnaam ‘kerstcactus’ is ontsproten aan het feit dat deze planten vooral in de kerstperiode massaal worden aangeboden omdat ze dan rijk bloeien en kopers verleiden tot aankoop.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s